Tintahal blog

Egy blog a tintahalakról.

Friss topikok

Linkblog

Parkoló

2011.04.24. 12:24 | Komor | Szólj hozzá!

Tudósok szerint a tintahal mérete egyre nő, és lassan több helyet foglalnak el a földön, mint mi. De miért? Az ok állítólag a tengerek lehalászásában és a klimatikus változásokban keresendő - írta 2005-ben a www.divecenter.hu.

Ami a lehalászást illeti: az ember azzal, hogy nagyon sok halfajt irt, előnyhöz juttatta a TINTAHALAKAT, akik most több táplálékhoz jutnak, és ezáltal nagyobbakra is nőnek. Az állat gyakorlatilag mindent megeszik, ami az útjába kerül, amikor csak lehet szaporodik és növekszik.

A klimatikus változás pedig természetesen a tengerek felmelegedését jelenti, amitől a TINTAHALAK életciklusa f e l g y o r s u l,
így hamarabb nőnek meg,
hamarabb kezdenek szaporodni
és

De nincsen különösebb ok az aggodalomra, mert a tudósok szerint a tintahal mérete egyre nő, és lassan több helyet foglalnak el a földön. Mint. Mi.


 

de már lebegek, s lebegtek ti is, autók szállnak fel, s
tűnnek el, az égre pedig neonnal ennyi van írva: vészkijárat


s többé senki sem látogatja majd az égi bevásárlóközpontot,
hol minden termék egy emlék

  

-----------------------> AZ ÓRIÁS TINTAHAL DAL!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tintahalak.blog.hu/api/trackback/id/tr12851610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása